Beste mensen,

Op 13 oktober mogen we gaan stemmen. Uw stem is belangrijk voor onze gemeente.

Mensen Met Mensen is een lokale beweging van mensen die meer inspraak willen in het beleid.

Door gesprekken aan de toog, in de winkel, of tijdens toevallige ontmoetingen, ontdekte we dat veel inwoners dezelfde mening deelden over wat een goed beleid moet zijn.

Enkele mensen bundelden hun krachten. Zo ontstond “Mensen Met Mensen”: een burgerbeweging van mensen uit Herselt voor de mensen van Herselt.

Deze groep van enthousiaste mensen, verspreid over alle deeldorpen van Herselt, heeft een groot hart voor al onze inwoners. We staan tussen de mensen en zijn er voor de mensen. Omdat we niet gebonden zijn aan een politieke kleur, kunnen we ons volledig richten op wat écht telt: onze lokale gemeenschap!

Onze kandidaten vormen een evenwichtige mix van bestuurservaring, kennis en maatschappelijk engagement. Dit evenwicht maakt ons sterk. We hebben ons de voorbije jaren niet geprofileerd als tafelspringers, maar zijn wel de drijvende, stille kracht die keihard en discreet werkt.

Beleidsmensen mogen wat bescheiden zijn: alle verwezenlijkingen in onze gemeente zijn het resultaat van samenwerking tussen politiekers, gemeentepersoneel, vrijwilligers, verenigingen, organisaties en de mensen van Herselt.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 heeft MMM het vertrouwen van 1929 inwoners gekregen. Dat is bijna 20% van de Herseltse kiezers! We weten dat het nog beter moet en we geloven dat het nog beter kan. Wat we de voorbije jaren geleerd hebben: Herselt heeft nood aan meer Mensen Met Mensen!

“Wij zijn er voor jullie!” is onze leuze.

Dat is zoals het zou moeten zijn, overal en altijd. Dit uitgangspunt hebben we ook meegenomen in ons verkiezingsprogramma, waarin we aandacht hebben voor elke inwoner van onze gemeente. Wij geloven dat we hiermee de kern vatten van wat Herselt de komende jaren nodig heeft, en we zullen dat ook in het beleid laten horen.

We zijn trots op Herselt, trots op onze lokale kracht, onze politieke onafhankelijkheid en geloven dat wij de slimme keuze zijn voor u omdat we uw stem het beste vertalen in het beleid.

Hartelijke groet,

Wil u meer weten over ons programma of heeft u vragen: contacteer ons, of mail naar:
info@mensen-met-mensen.be

Milo Anthonis
Lijstduwer – Voorzitter gemeenteraad

Kristof Van Dingenen
Lijsttrekker – Schepen

foto_milokristof_bib

MMM barbecue 8 september 2024

Interesse om aan te sluiten bij onze lekker en gezonde barbecue met een lekker dessertje? Schrijf je dan zeker in, tot dan!

Mensen Met Mensen
Mensen Met Mensen5 dagen geleden
Gisteren hebben we de UiTPAS de Merode gelanceerd in Herselt, waarbij 21 gelukkige winnaars hun gratis UiTPAS mochten ontvangen van onze schepen van cultuur, Kristof Van Dingenen. Met de UiTPAS maken we vrije tijd nog toegankelijker voor iedereen in onze gemeente.

Voor een klein bedrag krijg je welkomstvoordelen ter waarde van 50 euro en je kunt punten sparen bij cultuur-, sport- en vrijetijdsactiviteiten. En dat niet alleen in Herselt, maar ook in Hulshout, Westerlo, Scherpenheuvel-Zichem en Tessenderlo. Deze punten kun je omruilen voor leuke extra's. Met een UiTPAS win je dus altijd!

Heb je nog geen UiTPAS de Merode? Haal er snel een bij VTC de Mixx of het OCMW. Doe mee, spaar, en geniet van alles wat Herselt te bieden heeft!
Mensen Met Mensen
Mensen Met Mensen1 week geleden
Het is weer zover! Maandag start het nieuwe schooljaar. Meer drukte in de omgeving van de scholen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het allemaal ordelijk en netjes gebeurt!
Iedereen een fijn schooljaar gewenst!

#MMM#
Mensen Met Mensen
Mensen Met Mensen2 weken geleden
En dat het een geslaagde avond was in de Varenwinkel!!
Mensen Met Mensen
Mensen Met Mensen3 weken geleden
Iedereen kan nog inschrijven voor onze BBQ die doorgaat op 8 september in de parochiezaal van Blauberg!!
Mensen Met Mensen
Mensen Met Mensen3 weken geleden
MMM BARBECUE 8 SEPTEMBER 2024.

Interesse om aan te sluiten bij onze lekkere en gezonde barbecue met een lekker dessertje?
Schrijf je dan zeker in.
Tot dan!
Mensen Met Mensen
Mensen Met Mensen4 weken geleden
Heb je onze slogans al gezien langs de kant van de weg? Mooi!
Wat een gezellige sfeer bij het plaatsen!

#MENSENMETMENSEN#
#MMM#

Kom meer te weten over Mensen met Mensen